Кількість
|
Вартість
|
||
|
Отвір для казана в печі діаметром 290мм із зручною відкидною кришкою. Її розмір 360х360х400. Піддувало в нижній частині печі є також і піддувалом для гриля. Дверний отвір печі 230х230.
Для режиму смокера передбачено змінне днище зі сталі 1,5мм з отворами різного діаметру, для рівномірного розподілу диму і температури в процесі копчення. Для копчення необхідно встановити це днище замість стаціонарного, на решітки розкладається замаринований продукт, а в печі розпалюється вугілля. При досягненні необхідної температури зверху на вугіллі засипають зволожену тріску. Час копчення підбирається за рецептом, залежно від продукту (тип, розмір, об'єм).
Усередині смокер-барбекю не фарбується, щоб фарба не попадала на продукти. Перед першим використанням рекомендується змастити гриль зсередини (кришку) олією.
Для очищення барбекю з лівого боку мангалу є дверцята. Зручна ручка та колеса дозволять переміщати мангал вашою ділянкою.
Гриль-барбекю-смокер оснащений двома полицями: передня полиця з харчової нержавіючої сталі для встановлення посуду з продуктами та нижня полиця з чорного металу для вугілля або інвентарю.